Кога
април 27, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-04-27T19:30:00+03:00
2017-04-27T21:00:00+03:00
Къде
IT Step, етаж 7
бул. „Александър Стамболийски“ 55

Това събитие е част от потребителската група Reactive Programming:

ПРОГРАМА:
>>> Unity е безспорно най-масово използваният engine за разработка на игри. Ще поговорим накратко за това, какво го прави толкова популярен, какви са плюсовете и минусите му спрямо другите game engines.
>>> Ще разработим проста игра, като няма да наблягаме на визуалната и част и ще се опитаме да го направим по начина, който от Unity и дебелите книги препоръчват. След което ще обсъдим всички проблеми с този подход и как можем да го подобрим.
>>> След подобренията ще намесим и реактивното програмиране. Ще направим доста кратко интро – „Какво е това реактивно програмиране“, за хората които не са се сблъсквали с него. Накратко ще представим UniRx – ще поговорим за това какво ни дава и как работи. След което ще го вкараме в играта, върху която сме работили до момента. Ще обсъдим ползите от използването на UniRx и какви проблеми, заложени в Unity би ни решило това.

ЗА ЛЕКТОРА: Павел Колев

>>> Павел Колев е Software Developer в Прогрес.
>>> Занимава се основно с Web & Mobile Development.
>>> Участва и печели редица национални и международни състезания по програмиране, като най-забележителните са NASA Space Apps (най-големият хакатон в света) през 2013 г., когато печелят глобалната „People’s Choice Award“, а през следващата година влизат в топ 5 в категорията „Best use of Data“ заедно със свои приятели.
>>> Със същите тези приятели разработва игри в свободното си време.
>>> Обича да води лекции по различни конференции, както и в академиите в страната.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Reactive Programming
Събитието е част от потребителската група за Reactive Programming. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Reactive Programming. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се: 

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Компютърна академия It Step, етаж 7, бул. „Александър Стамболийски“ 55

Очакваме ви!