Кога
март 21, 2019 @ 7:00 pm – 9:00 pm
2019-03-21T19:00:00+02:00
2019-03-21T21:00:00+02:00
Къде
Vertigo Business Tower
бул. „България“ 109

Описание:

Dx TechTalk е серия от събития за безкрайното любопитство на IT специалисти и ентусиасти. Ако FinTech индустрията, разработването на софтуер за капиталовите пазари и/или диалогът с хора с подобно мислене в неформална среда ти звучат привлекателно, то за нас е чест да те поканим да станеш част от новооткритата общност на Devexperts в София.

Първото ни събитие ще се случи на 21.03 (четвъртък) от 19:00 часа в офисът на Devexperts в бизнес център “Вертиго” (ет. 15). Мероприятието ще е изцяло на английски език и безплатно, но със задъжителна предварителна регистрация.

Програма:

  • Opening

Събитието ще бъде открито от регионалният директор и CEO – Виктор Андонов, който ще приветства всички гости и ще постави началото на dxTT общността в България.

  • “Devexperts & the Art of FinTech”

След това, щафетата ще поеме Артем Чуприна, един от най-изявените ни project мениджъри, който ще разкаже по-подробно за това ‘Що е то FinTech?’ и как Devexperts прави изкуство с него.

  • “Turning weird JS patterns into state-of-the-art code”

За първото ни dxTechTalk събитие поканихме и един от нашите front-end разработчици, Антон Сутармин, който ще разкаже повече за Algebraic Data Types (ADTs) и интересната им концепция от гледна точка на фунционално програмиране. Антон ще представи няколко казуса, в които ADTs могат да ни помогнат да превърнем странни, но често срещани JS особености в по-красив и по-сигурен код с примери в Typescript.

  • Networking

Вкусотийки, напитки и много нови контакти! В общи линии, обичайноното за добро настроение в технологични общности!

Лектори:  Artem Chuprina, Project Manager @ Devexperts ;  Anton Sutarmin, Front-end Developer @ Devexperts

Artem Chuprina

Previously worked at Spotware Systems, another financial software provider, several e-commerce (online retail) and digital health companies. His combined background of fundamental financial education and experience in software development helps him explain FinTech in the simplest terms. He is passionate about football & volleyball and loves taking road trips with his family.

Anton Sutarmin

3 years in commercial front-end development, passionate about frontend development since high school. Currently interested in Typescript, functional and reactive programming and making beautiful code and interfaces. Anton is also passionate about various sports and travelling.

Ден:  21.03.2019

Час:  19:00 – 21:00ч.

Място:  Бизнес център “Вертиго” (ет. 15), бул. България №109

Организатор: Devexperts

Билет: Безплатна регистрация: ТУК

Линк с повече информация: ТУК