Кога
май 11, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-05-11T19:30:00+03:00
2017-05-11T21:00:00+03:00
Къде
Betahaus Sofia
ул. "Крум Попов" 58

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management:

ПРОГРАМА:
>>> Използвайки интересни метафори, ще покажем как не е добре да се прилага Agile, ако искаме програмата ни да бъде успешна.
>>> Конкретният пример е за трансформационна програма, в която са замесени няколко ИТ компании – клиентът, плюс няколко външни доставчици и подизпълнители. Общият брой на участниците е около 80 и са разделени в около 15 екипа.
>>> Ще разгледаме как наличието на много подизпълнители влияе на работата. Също така, ще видим и как различните разбирания на изискванията променят курса на движение.

ЗА ЛЕКТОРА: Ивайло Иванов

>>> В момента действащ Project Manager за EMEA в Comptel Corporation.
>>> Паралелно с това Project Management trainer в Ню Хърайзънс България.
>>> Сертифициран PMP, PRINCE2 Practitioner, PRINCE2 Agile Practitioner, ITIL v3.
>>> Ивайло има повече от 10 г. стаж като ръководител на проекти в областта на телекомуникациите и разработката и внедряването на софтуер. Общо над 14 г. в ИТ сферата.
>>> Зад гърба си има над 20 комплексни мултинационални проекта и солиден опит с управление на виртуални международни екипи – от 5-6 човека до 40-45 човека.
>>> Има опит с моделиране и оптимизация на бизнес процеси, бизнес анализ, разработване и внедряване на системи от индикатори за измерване на представянето (KPI) и др.
>>> LinkedIn: https://bg.linkedin.com/in/ivoivanov

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Защо събитието е с платена регистрация?
Платената регистрация ни позволява да предвидим колко хора ще присъстват на събитието. Заплатените за билет 5 лв. ви осигуряват една напитка до 3 лв. от бара на заведението, а останалите 2 лв. се удържат от разплащателната система.

Купи билет

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management.
Събитието е част от потребителската група за IT Team Leads. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Team Leads. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се:

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 11.05.2017

Очакваме ви!