Кога
септември 14, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-09-14T19:30:00+03:00
2017-09-14T21:00:00+03:00
Къде
cosmos coworking camp
ул. "Ангел Кънчев" 3

Това събитие е част от потребителската група iOS:

ПРОГРАМА:

>>> What is Realm?
>>> Definitions and data operations.
>>> Queries.
>>> Realm notifications.
>>> Sample architecture (CogZum app);
>>> Realm platform;

>>> Q&A.
>>> Networking.

ЛЕКТОР: Иво Димитров

>>> От май 2016 г. Иво Димитров стартира проектът „Когзум“, като се занимава с разработката, маркетинга и всички допълнителни дейности, необходими за развитието на „стартъп“ компанията.
>>> Мобилната апликация на „Когзум“ е водеща в UK и е най-високо технологичното решение, създавано досега за ефективно управление на домашната кухня.
>>> Иво Димитров е сертифициран Microsoft разработчик.
>>> Започва да се занимава с iOS разработка в проекта „Когзум“, където придобива нужните умения за създаването на тази високотехнологична апликация.
>>> До средата на миналата година, работи в холандската Petrotechnical Data Systems (PDS) като старши програмист, където създава продукти за обработка и анализиране на данни от сондажните платформи за една от най-големите нефтени компании в света.
>>> Бивш Team Lead на екип разработващ нов продукт „Dow Jones Media Relationship Manager“, спечелил Stevie награда – http://stevieawards.com.

С ПОДКРЕПАТА:  DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: iOS

Събитието е част от потребителската група за iOS. Всеки месец организираме събития на тема свързана с iOS. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: cosmos coworking camp, ул. „Ангел Кънчев“ 3

КОГА: 14.09.2017, 19:30

Очакваме ви!