Кога
септември 26, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-09-26T19:30:00+03:00
2017-09-26T21:00:00+03:00
Къде
Sbar
бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6

Това събитие е част от потребителската група .NET:

ПРОГРАМА:

>>> Функционално програмиране със C#:

– Pure functions;
– Immutability and side-effects;
– Functions as data; Higher order functions;
– Declarative programming
– Pattern matching

>>> За напреднали:

– Functional Inversion of control;
– Cross-cutting concerns;
– Асинхронен функционален код;
– Функционална архитектура;

>>> Примери със C# от реалния свят;

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЛЕКТОР: Живко Петьов

>>>  Живко Петьов е CTO в Abilitics. Ръководи малък екип, който прави големи неща. Един от неговите последни проекти е внедрен в 28 държави, използва се от 30 000 души и е преведен на 19 езика. Не пази бройка за това колко проекта е разработил за 11-те си години опит. И колко грешки и бъга е допуснал. Темите, за които досега e говорил на ИТ събития включват Angular JS, Office 365, SharePoint hacks, JavaScript skills, Xamarin. Вдъхновение черпи от уроците по пиано, а енергия – от приятелите във фитнес залата.

С ПОДКРЕПАТА НА: Accedia & Fourth & Progress
Аксидиа е една от водещите технологични компании в региона, предоставяща консултантски услуги, аутсорсинг нa разработка на софтуер и цялостни ИТ решения.

Форт е водещият световен доставчик на облачни решения в сферата на хотелиерството и рестoрантьорството. Разбираме от Cloud, Big Data и Mobile. Вече 15 години бележим ръст на клиентите, а за последните 6 години стойността на компанията се утрои.

Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: .NET
Събитието е част от потребителската група за .NET. Всеки месец организираме събития на тема свързана с .NET. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се:

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Sbar, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6, S*Bar is the newest and trendiest meeting hub for IT professionals, entrepreneurs and digital creators, coming together to innovate, share ideas and connect.

КОГА: 26.09.2017, 19:30

Очакваме ви!