Кога
март 21, 2018 @ 7:15 pm – 8:20 pm
2018-03-21T19:15:00+02:00
2018-03-21T20:20:00+02:00
Къде
Work & Share Coworking Space
ул. „Тинтява“ 15-17

Това събитие е част от потребителската група JavaScript.

ПРОГРАМА:

>>> Всеизвестен факт е, че кодът се чете 10 пъти по-често, отколкото се пише и в повечето случаи това е поради възникнал проблем или неясно поведение на програмата. Съответно, за да добием представа от какъв порядък са стойностите зад него сме свикнали да добавяме console.log тук и там.
>>> В лекцията ще разгледаме, десетки по-продуктивни и време-спестяващи техники, които да добавим в арсенала си срещу бъговете.
>>> Презентацията ще бъде съпроводена от множество мини демо-примери за конкретния инструмент/техника.
>>> И тъй като “with great power comes great responsibility” леко ще загатнем как можем да използваме новите сили върху непознати или “добре” познати сайтове

>>> Q&A част;
>>> Networking част;

ЛЕКТОР: Петър Събев

>> Петър е софтуерен инженер в Leanplum, грижещ се за front-end екосистемата и всичко свързано с нея за последните 3 години.
>>> Преди да приеме предизвикателството като първи фронтенд инженер на Лийнплъм в София, той е част от Кендо екипа на Telerik (Progress), спомагащ за разработването на преизползваеми JavaScript компоненти, които и до днес се използват от хиляди програмисти по цял свят.
>>> В свободното си време обича да настройва vim редактора си и да упражнява чувството си за хумор..

С ПОДКРЕПАТА НА: Nemetschek Bulgaria & Progress & Enhancv

Немечек България e софтуерна компания с 18 години опит в разработката на софтуерни решения. Държим на свободните отношения и нестандартното мислене, стимулираме споделянето на знания и генерирането на идеи и живеем с мотото, че работим докато се забавляваме!

Progress предлага технологии за създаване на потребителски интерфейси за всяко устройство, скалируем и сигурен back-end за пускане на съвременни приложения, решения за свързване на данни от всички източници, и платформа за прогнозни анализи, чрез която силата на машинното обучение стига до организациите.

Enhancv разработва платформа, която учи потребителите как да създадат качествено CV с примери и предложения в реално време.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

Местата за събитието са изчерпани.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: JavaScript
Събитието е част от потребителската група за JavaScript. Всеки месец организираме събития на тема свързана с JavaScript. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: Work & Share Coworking Space, ул. „Тинтява“ 15-17

 КОГА: 21.03.2018, 19:15

Очакваме ви!