Кога
март 9, 2017 @ 7:00 pm – 8:45 pm
2017-03-09T19:00:00+02:00
2017-03-09T20:45:00+02:00
Къде
cosmos coworking camp
ул. Ангел Кънчев 3

Това събитие е част от потребителската група Internet of Things.

ПРОГРАМА:

Какво е по-различно в ежедневието днес? Кое довежда до развитието на пазара на IoT? Нормално е да си зададем и въпроса – “А какво може да помогне всичко това на всеки човек?”. Тъй като е ново и модерно да се правят неща в тази сфера, всички, които могат, правят по нещо, работят в сферата, експериментират.

От друга страна нещата, които се правят в сферата изглеждат сложни и непостижими, защото са необходими много повече познания, както и допълнителни ресурси – хардуер, изчислителна мощ и т.н. Преди да започнем да се занимаваме с това е добре да разгледаме принципите и добрите практики, архитектурите на IoT решенията, от който можем да извлечем най-голяма полза спрямо това, което правим.

Ще разгледаме примери как обществото, градовете, хората, спортистите и др. започват да живеят по-различен живот притежавайки и възползвайки се от IoT продукти. И най-важното – как да направим нещо, което да ни помага на нас в нашето ежедневие! Нека да се убедим с примери, които всеки от нас може да използва, дали IoT ще промени света.

ЗА ЛЕКТОРА: Филип Янков

>>> Филип Янков е основател на академията за обучаване на таланти в технологичния сектор x8academy.
>>> Печелил е награда на НАСА за иновация.
>>> Автор е на патент за оптимизация на запис на транзакционна информация във файлова система.
>>> През последните 10 години е заемал различни роли в технологичните екипи на различни по големина компании – от големи корпорации до малки стартъпи, чрез което натрупва опит в различни сфери.
>>> Възпитаник е на Софийския университет, завършил Изкуствен интелект със специализация в областта на Машинното самообучение.
>>> Една от целите му е да накара опитните хора да предават опита си, затова и преподава през последните години.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

*
*
*
*
*
*

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: Internet of Things
Събитието е част от потребителската група за Internet of Things. Всеки месец организираме събития на тема свързана с Internet of Things. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: cosmos coworking camp, ул. Ангел Кънчев 3

Очакваме ви!