Описание:

Вистеон е един от най-големите световни доставчици на автомобилна електроника и единственият, който е фокусиран изключително върху електрониката в купето. Компанията проектира и произвежда високотехнологични продукти като табла, дисплеи, модули за свързване с мобилни устройства и телематика. Решенията гарантират на водача и пътниците удоволствие от пътуването и непрекъсната свързаност с интернет. Последните разработки на инженерните екипи са фокусирани върху първите стъпки към автономното шофиране – ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) системите.

Напредвайки в тази посока и с оглед разрастването като централен хъб на компанията, Вистеон България организира първия Хакатон с автомобилна насока. Нашата цел е да намерим съмишленици и обединим усилията си около по-интелигентни и безопасни системи в автомобила. Нека вдъхнем живот на идеите си, а защо не и да станете част от нашия екип и да получите възможност да се развивате, работейки над колите, за които винаги сте мечтали!

Хакатонът ще се проведе в три етапа. Всеки, който иска да се включи в състезанието, може да направи това от 19 февруари до 15 март, като изпрати кратко описание на своя проект в сайта на Хакатона: http://visteon.bg/hackathon/ .

На 19 март ще станат ясни имената на участниците, които са изпратили най-добрите проекти.

Реалното разработване на предложените решения ще се състои на 28 март в технологичния център на компанията в София. По време на работата, участниците ще реализират софтуерните си идеи върху хардуер, предоставен от Вистеон България. На 29 март ще бъде излъчен победител в състезанието, който, заедно с инженерите от компанията, ще представи своето решение.

Разбира се, има и награди:
– Полет + Хотел + Билети за авто изложението в Болоня (за 2 дни в периода 1-9 декември 2018, когато се провежда изложението)
– Ваучер за 500 евро
– Ваучер за 300 евро

Дата: 19.02. – 29.03.

Програма:

От 19 февруари до 15 март – всеки, който иска да се включи в състезанието, може да изпрати кратко описание на своя проект на: http://visteon.bg/hackathon/
На 19 март ще станат ясни имената на участниците, които са изпратили най-добрите проекти
На 28 март ще се състои реалното разработване на решения в технологичния център на компанията в София. Разработките ще се извършат върху хардуер, подсигурен от Вистеон България.
На 29 март ще се направят тестове на създадените разработки и ще бъде излъчен победител в Хакатона.

Организатор: Вистеон България

Вход: Безплатно събитие, необходима е предварителна регистрация

Регистрация: ТУК  / ТУК

Повече информация: ТУК