Кога
февруари 6, 2019 @ 7:30 pm – 8:40 pm
2019-02-06T19:30:00+02:00
2019-02-06T20:40:00+02:00
Къде
Betahaus Sofia
ул. „Крум Попов“ 58

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ПРОГРАМА:

>>> Най-честото оплакване от Scrum е времето прекарано в срещи и дали и колко продуктивно е то. Как да извлечем максимума от всяка една среща?
>>> Как да провеждаме кратки и ефективни срещи?
>>> Какъв е фокусът и желаният краен резултат от всяка среща?
>>> Кой е фасилитатор на срещите, каква е неговата ролята, какви качества и умения трябва да притежава добрият фасилитатор?
>>> Q&A

ЗА ЛЕКТОРА: Теодора Тодорова

>> Теодора работи в ИТ индустрията вече повече от 13 години, започвайки като разработчик, а след това преминава в ролята на ръководител на проекти и екипи.
>>> Голяма част от опита си придобива в една от водещите аутсорсинг компании в България.
>>> Там тя има възможност да участва и наблюдава различни видове проекти и да открива успешни модели. Така се заражда нейната любов към Agile преди всичко като начин на мислене и осъзнаване, а впоследствие и като конкретни практики.
>>> В момента Теодора е партньор и Agile коуч и трейнър в bTalks с фокус върху софтуерни екипи, на които помага да организират своите Agile процеси, да прилагат различни Agile практики и да развиват своята Agile култура.
>>> Теодора е сертифициран PMP и PMI-ACP.

С ПОДКРЕПАТА НА: DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа уникални софтуерни решения, помагащи на клиентите да развиват своята дейност. Ние си партнираме с клиентите, за да създадем иновативни решения, с които да допринесем за трайния им успех на пазара.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

Билетите за събитието са изчерпани.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management

Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ:  betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 06.02.2019, 19:30 ч.

Очакваме ви!