Кога
март 6, 2017 @ 7:00 pm – 9:00 pm
2017-03-06T19:00:00+02:00
2017-03-06T21:00:00+02:00
Къде
Betahaus Sofia
ул. „Крум Попов“ 58

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

ЛЕКТОР: Анита Бранкова

>>> Анита Бранкова се занимава с управление на проекти от близо 10 години.
>>> Учила и работила в България и Полша за компании като CSC, HP и в швейцарската банка Credit Suisse, като ръководител на проекти.
>>> В момента работи за българската Телелинк, бизнес направление Системна интеграция като ръководител на отдела по управление на проекти.
>>> Анита е магистър по реторика, поддържа таен блог с поезия, играла 4 години в алтернативен театър, тази зима най-накрая отново ще се качи на сноуборда, след раждането на сина си.

ЗА СЪБИТИЕТО:

Според американския институт за управление на проекти PMI® комуникацията е 90 % от работата на един добър ръководител на проекти, нещо, в което всеки ръководител на проекти се убеждава в практиката си.

Успешното презентиране пред заинтересованите страни, успешното водене на срещи вътре в екипа и извън него е ключово за постигане на добри резултати. Всичко това е комуникация, от която 55% доказано тече по невербален път, 38% по тона на гласа и само 7 чрез думите. Фокусът на темата ще бъде езикът на тялото в работата на ръководителя на проекти – презентиране, срещи с клиенти, регулярни срещи с екипа, конферентни разговори.

Презентацията ще ни помогне да станем по-добри комуникатори, да бъдем по-успешни ръководители чрез по-умело представяне на статус на проекта, комуникация с екипа и всички заинтересовани лица.

ПРОГРАМА:

>>> Лекционна част.
>>> Q&A сесия.
>>> Networking част.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

Местата за събитието са изчерпани.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Project Management

Събитието е част от потребителската група за IT Project Management. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Project Management. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 58

КОГА: 06.03.2017г.

Очакваме ви!