Кога
юни 13, 2017 @ 7:30 pm – 9:00 pm
2017-06-13T19:30:00+03:00
2017-06-13T21:00:00+03:00
Къде
Sbar
бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6

Това събитие е част от потребителската група IT Entrepreneurship:

ПРОГРАМА:

Едно от събитията, маркирали с положителен знак началото на тази година, бе награждаването на екипа на Chaos Group с престижната награда за технологичен принос в киното от „Американската академия за филмови изкуства и наука“.

Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на Chaos Group, ще разкаже за 20-годишния път, извървян от екипа на Chaos Group към тази награда. За опитите и грешките, за падането и ставането, за непрекъснатото учене, хаоса и творчеството. Това представяне е за всички, които искат да научат от първа ръка за многоликия път на предприемача към успеха.

ЗА ЛЕКТОРА: Петър Митев

>>> Петър Митев е съосновател и изпълнителен директор на Chaos Group – компанията, създала един от най-успешните продукти за 3D визуализация – V-Ray.
>>> Започва да пише професионално софтуер на 16-годишна възраст, а докато е студент по компютърно програмиране в Софийския университет, среща своя партньор Владимир Койлазов.
>>> Днес, Chaos Group има офиси в България, САЩ, Япония и Корея. Създала е мрежа от 250 дистрибутора по света и понастоящем е работодател на над 200 души.
>>> Петър Митев е отдаден на софтуера и компютърната графика, а една от големите му страсти в живота му е опознаването и преживяването на различни култури.

С ПОДКРЕПАТА НА: Cooolbox
Cooolbox е българска високотехнологична компания, която предоставя 100% оптичен интернет със скорости до 1000 Mbps.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ:
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация:

Местата за събитието са изчерпани.

ПОТРЕБИТЕЛСКА ГРУПА: IT Entrepreneurship
Събитието е част от потребителската група за IT Entrepreneurship. Всеки месец организираме събития на тема свързана с IT Entrepreneurship. За да не изпускате интересна информация по темата – абонирайте се.  

ОРГАНИЗАТОР: DEV.BG

КЪДЕ: SBar, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6
S*Bar is the newest and trendiest meeting hub for IT professionals, entrepreneurs and digital creators, coming together to innovate, share ideas and connect.

КОГА: 13.06.2017

Очакваме ви!