Ела при нас!

Бъди доброволец в DEV.BG

Знаем, че знанията са много важни, но смятаме, че опитът е това, което е много по-необходимо за всеки млад ентусиаст. Ако имаш много идеи, от които не знаеш как да извлечеш максимална полза, искаш да се развиваш в ИТ сектора и си силно мотивиран да учиш докато работиш, значи си точния човек за нашия екип.

Кои сме ние?         

DEV.BG е платформа, която има за цел да подпомогне ИТ индустрията, създавайки място, на което начинаещи и професионалисти да обменят знания и опит и заедно да подобряват работата си. Ние се стремим да подобрим комуникацията между отделните звена в сектора, да предложим най-добрите курсове и събития, с които всеки да може да усъвършенства своите умения и компетенции и да държим обществото максимално информирано.

Защо да станеш част от екипа?

Ние предлагаме приятна работна среда, в която мнението ти ще бъде високо ценено и ще се вслушваме в съветите ти, защото мнението ти е важно за нас. От теб не очакваме да си работил на подобна позиция, но ако все пак имаш опит, ние ще ти помогнем да се усъвършенстваш.  Ще работиш това, което ти е най-интересно във време, което ти е най-удобно. Ще имаш и възможност за работа от всяко място, на което се намираш, стига да имаш достъп до компютър и интернет.

Какви ползи ще извлечеш?

DEV.BG е нов проект и като всяко ново начинание и ние имаме много задачи и отговорности, затова ще имаш възможност да избираш своите задачи, според това кое ти е най-интересно. Ще можеш да се развиваш в това, което учиш – имаме нужда от копирайтъри, програмисти и техници, хора, които искат да се развиват в сферата на маркетинга и такива, които имат интерес да създават качествени рекламни кампании. За своята работа при нас ще получиш сертификат, препоръки и ще те насочим към фирми, в които можеш да започнеш работа в бъдеще.

И още:

Ще имаш възможността да посещаваш големи и малки ИТ събития, да се срещащ с хора, които могат да споделят част от опита си с теб и да ти помогнат да развиеш уменията си. Всеки от екипа знае какво е да си доброволец и ще ти помогне да намериш най-оптималната за теб позиция при нас.

Как да се присъедениш към екипа?

Изпрати ни своята автобиография и опиши с няколко изречения какви са интересите ти, с какво би искал да се занимаваш и как ние можем да ти помогнем. Оставаме на разположение за всякакви въпроси, на които ще ти отговорим възможно най-скоро. Свържи се с нас на hello@dev.bg.

Вдъхновихме ли те? Свържи се с нас!

Ако си заинтересован от възможността да станеш част от екипа ни, не се колебай, а ни пиши на e-mail: hello@dev.bg.

Share This