Всеки ден в DEV.BG срещаме любопитни ИТ специалисти, жадни за нови знания. Дали си сред тях? Каним те да се включиш в една игра и да споделиш твоето мнение.

ИТ обществото в България ври и кипи от идеи. Затова искрено се зарадвахме, когато нашите приятели от Progress изявиха желание да получат ценна обратна връзка от нашата общност. Ето защо, заедно запретнахме ръкави и създадохме специална игра, за да разберем какво знаеш за нашия партньор и да те наградим подобаващо.

Предизвикателството към теб

Включи се в кратка анкета и изрази своето мнение, за да участваш в играта! Ще ти отнеме 5 минути, благодарение на които ще можеш да спечелиш страхотни награди, чрез които да придобиеш нови знания и умения.

Как да участваш?

Попълни кратката анкета тук до 14.12.2018 г. Петима щастливци ще бъдат изтеглени по време на томбола, която ще се проведе на нашето събитие от потребителска група JavaScript на 23.01.2019 г. Очаквай да съобщим победителите и на сайта на ДЕВ.БГ.

Наградите!!!

А споделихме ли какво можеш да спечелиш? Двама от победителите в томболата ще получат обучение по избор от Udemy до 100$, а други трима специални подаръци от Progress. Пиши ни, ако имаш въпроси на hello@dev.bg.

Не спирай да инвестираш в себе си!

Грабни ново обучение и сподели твоите идеи.

Екипът на DEV.BG както винаги ще те очаква на следващите ни събития. Успех!

 

Share This