Когато си голяма, много успешна компания, е лесно да се „самовглъбиш“. Съсредоточаваш се върху вътрешни процедури и политики. Толкова си зает със собствените си дела, че започваш да „не чуваш“ външния свят – клиенти, доставчици, общността. В повечето случаи този път е пагубен.

Затова ние се радваме, когато големите компании не спират да търсят, да изследват, да са любопитни, да искат да чуят и външно мнение. Такъв е случаят със SAP – те искат да знаят какво знае ИТ общността за дейността на офиса им в София. Знаеш ли върху какви проекти работят и какви технологии използват? Ние се запознахме. Имаше познати неща. Имаше и неща, които ни учудиха…

Предизвикваме те да опиташ!

Главоблъскахме се как да те попитаме какво знаеш за дейността на SAP. Е, накрая решихме да те провокираме да ни попълниш един куиз. Така ще е и забавно, не само полезно.

Какво трябва да знаеш?

Въпросите са лесни, от по-общ характер, а цялата игра отнема само минута. И разбира се, на куиз като на куиз – накрая ще си дадем обратна връзка. В края на попълнената анкета ще ти кажем кои от отговорите, които си ни дал, са правилни и къде си се заблудил в представата си за компанията.

А защо всъщност си заслужава да участваш?

Или казано в сюжета на игралната ни тематика – колкото е по-шумна една играчка, толкова по – интересна е тя. Затова ти предоставяме възможността да спечелиш дрон. SAP решиха да направят томбола с участниците в куиза и един от тях да си тръгне с DJI Phantom 3 SE.

Кога, къде и как?

Играта ще продължи до 10.01.2018 г. до 11:30 часа. В тегленето ще участват само хора, попълнили куиза, а самото то ще се случи на предварително оповестено събитие на DEV.BG през януари 2018.

Така, време е да те видим какво знаеш и какво не – Старт!


Стани част от потребителските групи на DEV.BG. Виж всички потребителски групи и избери най-интересните за теб.

Прочети още:
Предизвикателствата при работа в дистрибутирани екипи
„Характерно за нас, QA-ите, е че не се вписваме в рамки” – Камен Янков, QA Team Lead

Share This