Online_Free_Naprednali

Описание: Работата със C# осигурява стабилна основа за познанията по обектно-ориентираното програмиране, улеснява и научаването на други програмни езици и поставя тези, които са преминали курса успешно, пред множество възможности за работа.

Езикът за програмиране C# е създаден като обектно-ориентиран език, който предлага лесно използване, подобно на С/С++ и Java developers, както и увеличена памет и управление на ресурсите. Използването на C# преобладава на платформата на Microsoft, но също така се използва, за да развива софтуери, използвани от Linux, Android и iOS устройства.

Курсът има за цел да ви научи на основните познания по C#, минавайки и през по-разширените функции на езика.

Програма:

  1. C# Syntax
  2. C# Landuage Fundamentals
  3. OOP in C#
  4. .Net Frameworks concepts

Организатор: edX

Дата за започване: по всяко време

Ниво на курса: Курсът не е подходящ за начинаещи и тези, които тепърва встъпват в програмирането. Всеки курсист е необходимо да има предишен опит в програмирането на обектно-оринетирани езици. Ако сте нови в програмирането, то е добре да посетите страницата, за да научите някои от основните неща.

Място на провеждане: online

Цена: Безплатно

Информация за лектор: Gerry O’Brian oт Microsoft

Сертификат: В края на курса всеки включил се може да заяви желанието си да получи сертификат, който удостоверява успешното преминаване през процеса на обучение.

За повече информация: тук

Share This