През следващите месеци нашите приятели от Компютърна академия IT STEP стартират два нови курса в областта на уеб и 3D дизайна. Ето и малко повече информация за новите им предложения:

Курс: „Уеб дизайн и дигитален маркетинг за начинаещи“

По време на курса, ще се научите да разработвате статични уеб-страници с помощта на XHTML, CSS и Javascript. Ще придобиете разбиране за управлението и поддръжката на сайтове, и ще усвоите някои от тънкостите в дигиталния маркетинг. Курсът започва на 29.04.2017 или 30.04.2017 и е с продължителност от 6 месеца. За повече информация и записване посетете страницата: https://itstep.bg/news-bg/web-design-digital-m/


 

Събитие на фокус:

Testing NodeJS Code

 

 


Курс: ”3D графика”

Ако искате да се научите да създавате триизмерни обекти и сцени, то 6-месечният курс на Компютърна академия IT STEP е точно за вас. Програмата на курса обхваща работа с програмите Autodesk 3ds Max и Autodesk AutoCAD, и ще ви помогне да се развиете в сфери като интериорния дизайн, архитектурата и game дизайна. Курсът започва на 10-ти юни. Повече информация ще откриете тук: https://itstep.bg/news-bg/kurs-triizmerna-grafika/

Наред с всички курсове, нашите приятели от Компютърна академия IT STEP приканват всички опитни специалисти да споделят своите знания с новото IT поколение. Ето и направленията, в които може да се включите:

В случай, че проявявате интерес към някои от тези курсове или пък към всички, то побързайте да си запазите място като се регистрирате. Местата са изключително ограничени. При интерес към някоя от преподавателските позиции, направете своята регистрация в съответната страница на IT STEP.

За повече информация и записване, използвайте посочените линкове или се обадете на номер 0899 945 847.

Прочети още:
Кои са стъпките към успешна ИТ кариера?
„Agile ме грабна със своята красива логика и човешки аспект“ – Петър Попов, IT Project Manager

Share This