ITMafiaPSD2

Лято е и всички искаме да разпуснем след работният ден, затова решихме да направим събитие, в което ще играем на „Мафия“. Така едновременно ще се забавляваме и ще учим заедно.

Не, не се притеснявайте ако не знаете правилата, ние ще ви обясним всичко на място. Убедени сме, че ще се влюбите в играта, затова взехме решение да я провеждаме регулярно.

Какво е „Мафия“?

„Мафия“ е вид ролева игра на стратегии и оцеляване, която учи как да действаме в различните ситуации и как да разбираме взаимоотношенията между хората. Играейки „Мафия“, хората се опознават и усъвършенстват уменията си за общуване, водене на дискусии, убеждаване и защитаване на мнение.

Защо „ИТ Мафия“?

Насочили сме усилията си към подобряване на ИТ обществото, защото DEV.BG e ИТ портал, който цели да подпомогне ИТ ентусиастите и да подобри тяхното представяне. Има много неща, които помагат за успеха и едно от тях са т.нар soft skills, чиито потенциал играта на „Мафия“ развива.

За да сте сигурни, че няма да изпуснете нито една игра на „ИТ Мафия“ – регистрирайте се за нашия имейл бюлетин. Обещаваме да ви напомним кога ще е следващата игра. Направете регистрацията си тук:http://goo.gl/PKUMN9

Кога? 30 юни от 19:30

Къде? 1Hub

Събитието е безплатно, но с предварителна регистрация: https://www.eventbrite.com/e/26198914659

Share This