От известно време, ние от екипа на DEV.BG искаме да подобрим и улесним метода на регистрация с приложение, което да спести търсенето на вашите имена на отбелязването на белите листи, да елиминира забавянето на входа и разбира се, да бъде eco-friendly. Затова създадохме нашите събития в платформата на Eventbrite. Това е инструмент, който позволява да споделяме събития сред вас, потребителите, и същевременно да улесни процеса на регистрация.

В процеса на работа с това приложение, ние стигнахме до извода, че някои от потребителите изпитват затруднения при използването на  Eventbrite. Поради тази причина, решихме да Ви споделим основните стъпки при регистрирацията. За нас е важно всеки потребител/участник да има под ръка своя QR code, който се намира на билета във вашия мейл за регистрация, за да спестим време при регистрацията.

Ето и малко съвети как да работим по-бързо с Eventbrite.

(В този текст ще подчертаем кратки съвети, с които да улесним процеса на работа с онлайн платформата.)

Стъпки за изпълнение на регистрация:

 1. Избирате събитието, на което искате да присъствате и попълвате полето за регистрация. Информацията, от която се нуждаем е следната:
  • Име, Фамилия, Email, името на компанията, в която работите и позицията, на която се намирате. Бързо, лесно, просто. 🙂
  • Избирате Да/Не в полето за получаване на известия от DEV.BG.
  • Съгласявате се с това, което GDPR бутона гласи.
  • След като попълните формата успешно, натискате бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“.
 1. Къде можете да видите билета си?
  • Веднага след регистрация има бутон: „View ticket“. Когато го изберете, линкът ще ви отведе към сайта на Eventbrite, от който избирате вашия билет за събитието. В лявата лента ще видите три бутона Print tickets; Cancel order, contact the organizer. За да намерите QR code-а, от който се нуждаете, вие трябва да изберете Print tickets. След натискане на бутона ви се отваря директно билета. Voila!
  • В мейла, с който сте се регистрирали.

Веднага, след като се регистрирате, вие ще получите мейл от Eventbrite с прикачен билет. Много лесно може да го изтеглите от пощата си. Просто следвайте стъпките, показани на снимките по-долу.

Това е съобщението, което виждате на пощата си.

Отивате най-отдолу на същия мейл и избирате прикачения файл.

Прикаченият файл Ви води към билета за събитието. Важно е в него да присъства QR code-а.

Втората възможност, от която можете да се възползвате, е да изтеглите мобилното приложение на Eventbrite. Лесно и просто, с бърза регистрация с мейла, който сте дали при регистрацията за събитие, вие можете да създадете своя акаунт и мобилното приложение ще съхранява вашите билети. Така ще може да се регистрирате за всяко следващо събитие само с един клик!

Отивате на “Tickets” и избирате билета за събитието, на което ще присъствате.

Можете да запазите своя билет като снимка.

Ще ви очакваме на следващото ни събитие, на което лично може да споделите своите впечатлениея и обратна връзка за Eventbrite.

Повече информация за месечните събития може да намерите тук.


Визия: DEV.BG

Share This