Какво ново? - новини, статии, рубрики

Научете последните новини, прочетете интересни статии и вижте какво предстои...

 

Павлина Янакиева, БИХ: Желанието ми е възможно най-много еднорози да се родят в БГ, но трябва да сме реалисти, че това лесно няма да стане.

Павлина Янакиева, БИХ: Желанието ми е възможно най-много еднорози да се родят в БГ, но трябва да сме реалисти, че това лесно няма да стане.

повече информация

Ваня Георгиева, HR Manager в Astea Solutions: Атмосферата в офиса е много приятелска и сплотяваща, затова бързо пренесохме част от редовните ни инициативи онлайн.

Дори и след 14 години зад гърба си, Astea Solutions не спира да търси нови начини за адаптация към постоянно променящата се бизнес среда. В кратко блиц интервю Ваня споделя как всички в компанията задружно успяват да го постигнат.

повече информация

Димитър Узунов, CTO на Documaster: Важно е хората в един инженерен екип да имат възможност да следват страстта си

Нашият гост днес е Димитър Узунов, технически директор на Documaster, бързо разрастващ се стартъп фокусиран върху създаването на софтуер за управление на документи и записи.

повече информация

Виктор Андонов, CEO в Devexperts: Кризата COVID-19 беше успешен стрес тест за work-life баланса, който прилагаме от години в компанията.

Devexperts, един от успешните примери в индустрията на компания, за която COVID-19 не се оказва спирачка за пускането на нов продукт, увеличението с близо 30% на служителите си в България и намирането на хибриден режим на работа, при който служителят избира всеки ден от къде желае да работи. Виктор Андонов, CEO в Devexperts, разказва:

повече информация

Денис Юхно, DataArt: „Аутсорсинг компаниите имат известно преимущество при кризата, породена от Covid-19”

Какво е преимуществото на аутсорсинг компаниите в България и защо Денис Юхно, изпълнителен директор на DataArt България, смята, че страната ще запази статута си на ключова аутсорсинг дестинация и след Covid-19.

повече информация

Иван Петров, VP Software Engineering в Paysafe – „COVID-19 ни отдалечи физически, справянето с кризата ни сближи“

Какво означава „wellbeing“ на служителите по време на COVID-19? Иван Петров, VP Software Engineering в Paysafe, ни разказа тази седмица как екипът му и компанията се адаптират към новите предизвикателства събудени от пандемията.

повече информация

Да надникнем в Progress – как хората в компанията остават свързани

Вече месец и половина 500-те служители на една от най-големите технологични компании в България – Progress, работят от вкъщи. Свързахме се компанията, за да ни разкажат повече за промените – какви са предизвикателствата и възможностите, които откриват в работата от вкъщи, как присъединяват новите хора виртуално към компанията и как служителите успяват да съчетават грижата за семействата си с работата под един покрив.

повече информация

От ентусиасти до програмисти с Java Knights Academy

На 24-ти февруари започва Java Knights Academy, която цели да даде шанс на млади таланти, с интереси и познания в сферата на информационните технологии, да задълбочат своите знания и осъвършенстват уменията си, срещайки се с реална работна среда и проекти.

повече информация

QA: Challenge Accepted 6.0 – какво да очакваме

Заповядайте на техническата конференция QA: Challenge Accepted на 14.03.2020 г. (събота) във форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк!  QA: Challenge Accepted е конференция, насочена към ентусиасти, специалисти и мениджъри, участващи в тестването на софтуер... повече информация

реклама

Share This