Какво ново? - новини, статии, рубрики

Научете последните новини, прочетете интересни статии и вижте какво предстои...

 

Имате трудности в намирането на млади кадри? Действайте стратегически

Андрей Анастасов, основател на консултантската агенция за млади кадри Junix, има дългогодишен опит в свързванаето на работодателите с университетите и подбора на най-добрите кадри от българските и международните университети.

повече информация

Да преодолееш най-големия си страх – разговор с Тома Стайков за продажбите в IT

На събитието ни IT Sales: Продавай по начин, по който клиентът иска да купува Тома Стайков ще говори за цикъла на купуване, базирано на реален опит от изследване на повече от 100 компании и как техните клиенти са купили големите проекти.

повече информация

Борислав Иванов: Съветът ми към всички, които сега започват да се занимават с .NET e четете и то много

Борислав Иванов участва в разработката на едни от най-популярните .NET компоненти в световен мащаб вече повече от 7 години, с потребители десетки хиляди разработчици от цял свят.

повече информация

Разговор с Евгени Костадинов за работата му като Software Quality Assurance

За Евгени Костадинов компромисите с качеството сега са потенциален проблем в бъдеще. Евгени е QA Мениджър в Athlon, а освен това има опит и в изграждането на full stack решения, цялостни процеси и екипи в областта на софтуерното тестванe.

повече информация

Изграждане на MVP блокчейн

Блокчейн с пълна функционалност е технология, която може да внедри и използва програми или интелигентни договори (чрез известна логика, която се интегрира в бизнес процесите) в мрежата при одобрение от страна на всичките ѝ членове.

повече информация

Test Driven Development

Като програмисти ние постоянно пишем код. С времето този код „гние“. Гниенето е процесът, в който кодът вече не е актуален, не отговаря на промените в системата. Всеки път, когато се опитаме да променим този код, той се „чупи“.

повече информация

Ако програмните езици бяха Герои от Game of Thrones

Всички тръпнем в очакване на новия и последен сезон на “Game of thrones”, междувременно предлагаме да се позабавлявате с този шеговит програмен анализ, а ако програмните езици са истинската Ви страст, може да отелите време този четвъртък 12.10 и да посетите „Дни на кариерата“ 2017 ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

повече информация

Trust, no concealment, adapt. Топ 3-те правила за изграждане на успешен екип на Боян Бонев

Боян Бонев e remote pocket контракт в Otravo. Работил е по изграждането на екип за холандски start-up на българска територия, развиването на културата му и методологията около разработването на софтуер с дистрибутирани екипи.

повече информация

реклама

Избрани събития:

Share This