Какво ново? - новини, статии, рубрики

Научете последните новини, прочетете интересни статии и вижте какво предстои...

 

IOTA и Тангъл: четири въпроса и четири отговора с Христо Лалев

Христо Лалев притежава над 12-годишен опит като софтуерен инженер в автомобилната индустрия. През годините работи по разработката на различни устройства и проекти за най-големите автомобилни производители.

повече информация

ORM или не?

Искаме или не, в някакъв момент на нашето приложение му се налага да запише нещо, някъде. Опциите за това не са малко, но въпреки подема в развитието на NoSQL обикновено говорим за релационна база данни.

повече информация

Pi-dash assistant, self-contained система за засичане на автомобили и хора на пътя спечели първа награда на първия Хакатон с автомобилна насоченост

Pi-dash assistant, който да представлява self-contained система за засичане на автомобили и хора на пътя, е идеята, която печели първо място на първия Хакатон с автомобилна насоченост, организиран и проведен у нас по инициатива на инженерите от българския хъб на Вистеон.

повече информация

Обучение с Утвърждение (Част 1)


Несъмнено сте чули за скорошните успехи на AlphaGo и AlphaZero – компютърни агенти, създадени от компанията Deepmind, които са способни да окажат сериозна конкуренция на световните шампиони по Го и Шах.

повече информация

Непознатият познат SAP

През ноември съвместно със SAP подехме инициатива, за да разнищим митовете и легендите около това какво знае ИТ общността за дейността на развойния център на SAP в София.

повече информация

реклама

Събития на фокус:

Share This

Fatal error: Access to undeclared static property: ET_Bloom::$scripts_enqueued in /home/devbgg98/public_html/wp-content/plugins/bloom-gdpr-overlay-plugin/includes/controller/enqueue.php on line 61