Какво ново? - новини, статии, рубрики

Научете последните новини, прочетете интересни статии и вижте какво предстои...

 

Да хакнем кризата! / Hack the crisis @Bulgaria

Могат ли технологиите и иновативните идеи да си партнират, така че  да се справим с кризата, породена от коронавируса? Power of BG събират талантливи хора от бизнеса, хуманитарните професии, и IT специалисти, които да дадат идеи и да изградят проекти за борба с... повече информация

От ентусиасти до програмисти с Java Knights Academy

На 24-ти февруари започва Java Knights Academy, която цели да даде шанс на млади таланти, с интереси и познания в сферата на информационните технологии, да задълбочат своите знания и осъвършенстват уменията си, срещайки се с реална работна среда и проекти.

повече информация

QA: Challenge Accepted 6.0 – какво да очакваме

Заповядайте на техническата конференция QA: Challenge Accepted на 14.03.2020 г. (събота) във форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк!  QA: Challenge Accepted е конференция, насочена към ентусиасти, специалисти и мениджъри, участващи в тестването на софтуер... повече информация

БАСКОМ Барометър: приходите в софтуерния сектор задминаха 3 милиарда лева на годишна база


София, 05.12.2019 г. Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) обяви резултатите от годишния доклад за състоянието на софтуерния сектор в България – Барометър 2019 .

повече информация

Филип Янков: Сблъсъкът с ФМИ и силните колеги, дефинираха развитието ми в ИТ сферата през годините

През последните 10 години, Филип Янков е заемал различни роли в технологичните екипи на различни по големина компании – от големи корпорации до малки стартъпи, чрез което натрупва опит в различни сфери.

повече информация

Владимир Милев: Обработването и трансформирането на данни – това е най-интересният аспект от работата ми с .NET

Владимир Милев ръководи и изгражда продуктов екип като част от Cobuilder International. Той има 15+ години опит като програмист в C# и .NET екосистемата, като е заемал и различни ръководно-инженерни позиции управлявайки екипи с различни размери.

повече информация

Разговор за Mobile Development с Атанас Симеонов

Атанас е Engineering manager в Paysafe Group.жТой има над 10 години опит в разработването на софтуер за компании, занимаващи се със залагания и финтех. Познанията му се простират от .NET Framework/C#, Android, iOS до споделените мобилни технологии като Xamarin.

повече информация

реклама

Share This