Всички тръпнем в очакване на новия и последен сезон на “Game of Thrones”, междувременно предлагаме да се позабавлявате с този шеговит програмен анализ, а ако програмните езици са истинската Ви страст, може да отелите време този четвъртък 12.10 и да посетите „Дни на кариерата“ 2017 ИТ, Комуникации и Аутсорсинг в Интерпред – СТЦ София, на 16.10 в Пловдивски панаир, Конгресен център или на 18.10 в Swiss Belhotel Варна.

Любимата на мнозина Daenerys Targaryen e Java

Тя се заобикаля с голяма екосистема от съветници и застава зад идеологията за освобождаването на поробените в миналото – тъй като Java освобождава потребителите си от Microsoft. Много от зрителите искат тя да бъде кралица на Westeros, а като Java, тя има подпомагаща системата за да постигне световно господство.


 

Събитие на фокус:

To ORM Or Not To ORM? Introduction to jOOQ

 


Tyrion Lannister е JavaScript

Неговата популярност сред зрителите е огромна, но хората от „King’s Landing“ не му вярват особено и той бива критикуван заради някои от неговите привидно странни физически черти. Tyrion със сигурност има някои лоши черти и не винаги върши нещата перфектно, но той е умен, иновативен и винаги намира начин да излезе от заплетени ситуации.

Bronn е PHP

Привлекателен мошеник, който има популярност и симпатия сред зрителите. Той работи на принципа: целта оправдава средствата. Често не изглежда елегантно и спретнато.

Brienne of Tarth е Python

Тя е един благороден рицар, който по един детски и наивен на моменти начин вярва в чистотата и честта на нещата. Тя има силни поддръжници и определено е много добра в някои по-конкретни задачи.

Petyr „Littlefinger“ Baelish е SQL

Този персонаж е винаги зад кулисите, знае и следи всичко. Той е много добър с числа и счетоводство. Знанието и парите са неговите две безспорно силни оръжия, с които дълго време си служи. Във времена на хаос хората идват при него. А той на свой ред използва хаоса като стълба да се издигне.

Melisandre е Ruby

В някои от случаите тя показва, че е способна на мощни магии. Въпреки, че се вижда, че не може да изпълни всичките си пророчества, тя е известна с това, че примамва хората с красотата си и изведнъж без ясни сигнали разрушава всичко.

Tywin Lannister е C

Сега той е доста мъртъв, но наследството му продължава да живее! Повече от всеки друг той знаеше как да оправи нещата и да разбере всичко, което се случва под повърхността. „C“ е вида език, който бихте използвали, за да напишете програма, която ви помага да одерете огромен лъв, който току-що сте застреляли с арбалет от метър разстояние, докато в същото време преподавате на сина си за семейните традиции. С две думи: старата школа!

Cersei Lannister е C ++

Много мощна, кардинална и определено по-ужасяваща версия на „C”. Разбира се това понякога генерира огромни бъркотии, чийто последици разрешавате дълго време. С две думи Cersei е копие на C ++.

Margaery Tyrell e C#

Тя е точно толкова амбициозна и хитра колкото е Java – също иска да управлява, но не по същия начин, както Daenerys. Тя предпочита да е зад кулисите, без да привлича излишно внимание. Тя е отворена да помага на хората в нужда, защото това помага за интересите на дългосрочните и цели за управление.

Arya Stark е Swift

Безспорно Arya е възходящ характер, който е доста „убийствен“ точно в момента. Тя е един от малкото герои в сериала, който е претърпял повече победи от колкото загуби. Развива се бързо и става все по-ключов и умел персонаж, точно като Swift

„The Hound“ е Perl 5 (защото Perl 6 е сравнително нов език и е трудно да се каже, какво предстои)

Той определено не е красив, но е доста умел в нещата които прави. Той е имал доста премеждия и травми, дори бе съборен от скала, но въпреки това не умря, нали?

Bran Stark е Rust

Той все още е млад и има какво да учи, но има невероятен потенциал.

Samwell Tarly е R

Той не е универсален характер, но може да чете много книги, бързо намира начин да си набави полезни познания, а от скоро започваме да виждаме и една нова негова страна, в която проявява все по-голяма смелост и размах.

Jaime Lannister е Objective-C

Той беше скъп за King’s Landing за известно време, но когато загуби ръката си, нещата се промениха за него. Сега, когато Swift открадна светлините на прожекторите от Objective-C, в живота му няма много радости!

Davos Seaworth е Scala

Едно можем да признаем на Davos, той винаги дава много съвети, защото има много различна гледна точка, от която преценява света. За съжаление, доста хора просто не го чуват.

И не забравяй, дори и да не притежавате дракони или армия от живи или „мъртви“ бойци, винаги сте добре дошли на „Дни на кариерата“ 2017 ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

 

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTigerЗлатен спонсор на събитието е iCARDбронзов спонсор TeleTech Eastern EuropeОрганизационен партньор е Интерпред – СТЦ София.


 

Визия: Личен архив

Стани част от потребителските групи на DEV.BG. Виж всички потребителски групи и избери най-интересните за теб.

Прочети още:
100 събития на DEV.BG. Благодарим Ви!
Технологични потребителски групи – голямата идея зад събитията на DEV.BG

Share This