Включи се в играта на DEV.BG и SAP!

1. Отговори на 5 затворени въпроса за минута. 2. Провери дали си в час с дейността на SAP в България. 3. Спечели DJI Phantom 3 SE 

Печелившият в играта ще бъде избран на лотариен принцип сред участниците. Не се изисква да си отговорил/а правилно на въпросите.

Какъв е приблизителният процент от екипите в развойния център на SAP в София, които работят по проекти, свързани с облачни технологии:
Част от езиците за програмиране, които се използват в развойния център на SAP в София, са: Java, JavaScript, Python и….? (повече от един верни отговори)
Колко са издадените патенти, при които поне един от изобретателите е служител в развойния център на SAP от съществуването на компанията досега (17 г.)?
Колко различни open source проекти се ползват от екипите в развойния център на SAP?
Развойният център на SAP в София има водеща роля в следните open source проекти: Aker, GrootFS, Dirigible, Memory Analyzer (MAT) и…?
Изискваме имейл и телефон, за да може да се свържем с Вас, ако спечелите! Може да оставите само имейл. Тези данни НЯМА да бъдат предоставяни на спонсора на играта, нито на други трети страни.

Имейл:
Телефон (това поле не е задължително):

Share This