Потребителска група на JavaScript


с подкрепата на:

Бъди част от JavaScript обществото в България

Запиши се и ще ти пишем за следващата среща на групата

You have Successfully Subscribed!

Защо да се включиш?

Какво ти предлагаме?

Защо да се включиш?

;

Запознай се

с други JavaScript специалисти и обменяйте опит, знания и идеи

;

Чуй

водещи лектори и се включи в интересни дискусии

;

Научи

за последните JavaScript тенденции

;

Посмей се

и изпий по бира с твоите хора

;

Вдъхнови се

от успехите и опита на другите

;

Мисли дългосрочно

Ако искаш да си успешен в професията си, трябва да се обградиш с други будни хора от твоята област

Какво ти предлагаме?

;

Офлайн среща

всеки месец (лекции, дискусии, бира)

;

Общност

от хора като теб.

;

Имейл бюлетин

със събития, личности и новини от JavaScript сферата.

Следващо събитие:

Reflective Injection using TypeScript

>>> Първо ще се запознаем с това, какво са декораторите в TypeScript и защо ги използваме. Ще напишем един – два декоратора, за да ги разберем по-лесно.
>>> Ще се запознаем с reflect-metadata библиотеката, която може да се използва допълнително с декораторите в TypeScript.
>>> Ще поговорим за Dependency Injection, като шаблон и ще разберем с какво той ни помага, за да пишем по-качествен код. Ще видим как DI се използва в Angular.
>>> След това използвайки NodeJS, TypeScript и reflect-metadata ще видим как може да си създадем един елементарен Reflective Injector и ще се запознаем с injection-js библиотеката.

Минали събития

Галерия


Развитието на общността се подкрепя от:

Немечек България e софтуерна компания с 18 години опит в разработката на софтуерни решения, които улесняват работата на организации от цял свят, в различни индустрии. Гордеем се с това, че нашите клиенти ни разглеждат не като обикновен подизпълнител за техните проекти, а като надежден партньор, който им помага да развиват бизнеса си. Това се дължи на нашата проактивност, експертиза и коректност. Дългосрочните ни отношения и заслуженото доверие ни осигуряват стабилен растеж с умерени темпове всяка година. Работим основно с пазари като САЩ, Германия, Франция, Италия и Норвегия, а в региона на Югоизточна Европа и Близкия Изток осъществяваме и дейност по продажба на софтуерни продукти.

Екипът ни се състои от 200+ софтуерни специалисти, обединени от общата цел и желание да създаваме все по-добри решения, които, ако не променят света, то поне правят нечий живот по-лесен. 🙂 Използваме всякакви езици, платформи и инструменти, защото вярваме, че не трябва да подчиняваме мисленето си на технологиите, а да ги използваме като инструмент за реализиране на своите идеи.

В ИТ средите в България сме известни като компания, която непрекъснато работи, както за развитието на своите служители, така и на сектора като цяло. Държим на свободните отношения и нестандартното мислене, стимулираме споделянето на знания и генерирането на идеи и живеем с мотото, че работим докато се забавляваме!

Може да следите новостите около Немечек в социалните канали:

Share This