Какво ново? - новини, статии, рубрики

Научете последните новини, прочетете интересни статии и вижте какво предстои...

 

Изграждане на MVP блокчейн

Блокчейн с пълна функционалност е технология, която може да внедри и използва програми или интелигентни договори (чрез известна логика, която се интегрира в бизнес процесите) в мрежата при одобрение от страна на всичките ѝ членове.

повече информация

Test Driven Development

Като програмисти ние постоянно пишем код. С времето този код „гние“. Гниенето е процесът, в който кодът вече не е актуален, не отговаря на промените в системата. Всеки път, когато се опитаме да променим този код, той се „чупи“.

повече информация

Ако програмните езици бяха Герои от Game of Thrones

Всички тръпнем в очакване на новия и последен сезон на “Game of thrones”, междувременно предлагаме да се позабавлявате с този шеговит програмен анализ, а ако програмните езици са истинската Ви страст, може да отелите време този четвъртък 12.10 и да посетите „Дни на кариерата“ 2017 ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

повече информация

Trust, no concealment, adapt. Топ 3-те правила за изграждане на успешен екип на Боян Бонев

Боян Бонев e remote pocket контракт в Otravo. Работил е по изграждането на екип за холандски start-up на българска територия, развиването на културата му и методологията около разработването на софтуер с дистрибутирани екипи.

повече информация

„Пълно е с възходи и падения и винаги ще си на ръба“. За живота на дигитален номад, разказва Ник Лукас

Ник Лукас е Full-stack програмист и дигитален номад. Към момента Ник е CTO на startup-ът „Instabrand“, който е в класацията на Forbes „30 под 30“, едновременно с това Ник обикаля света като дигитален номад. Всеки месец той прекарва на различна локация по света.

повече информация

Платформата на SAP – поле за партньорства между бизнеса и разработчици

През месец октомври ще се реализира събитието SAP Professional Day, в рамките на което ще се проведе задълбочен семинар за администриране на SAP HANA, моделиране на данни, както и писане на мобилни и облачни приложения върху платформата.

повече информация

„iOS платформата е надеждна и прогресивна среда за бърз старт на всеки мобилен проект“ – разговор за iOS с Иво Димитров

Иво Димитров разработва мобилната апликация на „Когзум“, която е водеща в UK и е най-високо технологичното решение, създавано досега за ефективно управление на домашната кухня.

повече информация

Диян Михайлов разказва за топ правилата за повишаване на продуктивността и поддържане здравословен начин на живот на работа

Диян Михайлов е съ-основател и управляващ съдружник в The Happy Company School – компания, специализираща в изготвянето и прилагането на стратегии за здравословен начин на живот на работа, основани на най-модерните технологии.

повече информация

„Най-важните качества за един предприемач са да е открит към партньорите си, да се адаптира към средата, да е отговорен за действията си и да “знае” кога да спре“ – Десислав Каменов

Десислав Каменов е Co-Founder на Transformify и технически директор в два startup-а. Transformify е CSR recruitment платформа, използваща мощни алгоритми, за да намери точния човек за всяка позиция.

повече информация

„Нуждата от решения на простички проблеми е моя начин да поставям летвата все по-високо. А “прескачането” е удовлетворение, което ме мотивира да продължа напред“ – Петко Петков

Петко Петков се занимава с проектиране и изграждане на сградна и домашна автоматизация с LoraWAN и 6lowpan.

повече информация
Share This